Warning: Creating default object from empty value in /home/dajuriaan/domains/juriaanbuikema.nl/public_html/wp-content/themes/minamaze/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dajuriaan/domains/juriaanbuikema.nl/public_html/wp-content/themes/minamaze/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /home/dajuriaan/domains/juriaanbuikema.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 42
Technische Commerciële teksten | De Buikschrijver

Technisch Commercieel Schrijven

 

Presenteer je kunde!

Je bent enthousiast over je bedrijf en de diensten die je levert. Naast natuurlijk je vakmanschap, is communicatie belangrijk. Hoe presenteer je jouw kunde op je website of in een nieuwsbrief?

Afhaken bij het eerste technische woord?

Het is een hele kunst een technisch concept of een interessant apparaat in duidelijke en begrijpelijke taal uit te leggen. Je wilt niet dat de lezer direct afhaakt bij het eerste technische woord. Ik ben ervan overtuigd dat elk onderwerp in toegankelijke taal beschreven kan worden. Geen overbodige tekst, maar kort en duidelijk.

Een technische commerciële tekst informeert, gaat in op de kosten en de mogelijkheden en houdt de aandacht van de lezer vast… Nee! Ik ga een stapje verder. Alleen de aandacht vasthouden is voor mij niet genoeg: Ik streef ernaar lezers enthousiast te maken.

Laat mij je helpen

Ik schrijf een tekst die de lezer boeit. Efficiënt in woordgebruik pak ik de kern van een onderwerp en vertaal die voor de juiste persoon. Heb je een opzet gemaakt, maar geen tijd deze verder uit te werken? Geen probleem. Ik maak van gedeeltelijk bestaande tekst een goed lopend, leesbaar geheel.

De Buikschrijver (her)schrijft

  • voor leveranciers, installateurs en de bouw
  • informerende en wervende teksten in de taal van de consument

…lees verder over creatief taalgebruik en het raken van het juiste gevoel.