Warning: Creating default object from empty value in /home/dajuriaan/domains/juriaanbuikema.nl/public_html/wp-content/themes/minamaze/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dajuriaan/domains/juriaanbuikema.nl/public_html/wp-content/themes/minamaze/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /home/dajuriaan/domains/juriaanbuikema.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 42
Technisch commerciële tekstschrijver | De Buikschrijver

Juriaan Buikema

 

Schrijf het maar op je buik!

“Dat doe ik en het bevalt me prima”

Na een wetenschappelijke studie en een kunstopleiding ben ik gaan werken voor een ingenieursbureau. Hier heb ik veel technische concepten vertaald naar leesbare rapporten. Als cursuscoördinator, oftewel communicatieve duizendpoot, heb ik me verdiept in het schrijven van studiemateriaal. Het overbrengen van informatie in duidelijke taal, is voor mij de kern waar het allemaal om draait.

Ik houd ervan de juiste toon te raken voor de juiste doelgroep

De commerciële insteek, anders gezegd de techniek van wervende teksten schrijven, ben ik later gaan toepassen voor een bank. Nu deel ik met veel plezier, mijn kennis en ervaring door het schrijven van technische teksten in toegankelijke taal.

Ervaring

Sinds de start van m’n bedrijf schrijf ik in verschillende technische richtingen. Van elektro- en civiele techniek tot IT: het commercieel en duidelijk beschrijven is voor alle technische takken even belangrijk. Een kleine, diverse selectie aan opdrachtgevers die hun productbladen, brochures, websites, persberichten en nieuwsbrieven gestroomlijnder wilden:

Mastervolt          SWINN ingenieursbureau          Comgate 

Ook werk ik regelmatig samen met grafisch ontwerpbureaus aan verschillende brochures over bijvoorbeeld asbestsanering, zonne-energie of biogasinstallaties.

Vragen?

Hebt u vragen over uw of mijn tekst? Neem contact met me op. Ik help u graag verder.